MAS Elektro

Elektricien

Rotterdam

Onze Diensten

24 uurs storingdienst
Brandschade
Waterschade
Aardlek storingen
Inspectie elektrische installatie
Vervangen uitbreiden van groepenkasten
Aanleg aparte groep krachtgroep installatie
Verlichting trappenhuis galerij
Noodverlichting installatie onderhoud
Wij houden ons bezig met alles op het gebied van elektrotechniek, beveiliging, communicatie en duurzame oplossingen. Wij zijn actief binnen zowel de zakelijke als de particuliere markt, maar verlenen onze diensten ook aan gemeenten en andere overheidsinstanties.

NEN 1010 inspectie

NEN 1010 inspectie Een inspectie uitgevoerd volgende de norm NEN1010, waarbij deze zich voornamenlijk richt op “niet in gebruik zijnde” nieuwe installaties. Doel: het vaststellen of de nieuwe installatie veilig in gebruik kan worden genomen en of deze is geïnstalleerd volgens de NEN 1010.

Inspectie elektrische installaties

Elektrische installaties in gebouwen moeten (brand)veilig zijn. Daarom zullen deze regelmatig moeten worden geïnspecteerd. Een regelmatige controle van elektrische installaties– gericht op het opsporen van (potentiële) defecten en uitgevoerd door onafhankelijke deskundigen – kan veel schade voorkomen. Hiervoor zijn, afhankelijk van het doel, verschillende inspectievormen.

Aardlek storingen

Een aardlekschakelaar is een extra beveiliging van de installatie. Er kunnen fouten optreden waarbij de installatieautomaat (nog) niet uitschakelt. Vaak heeft dit te maken met oude apparaten in een vochtige omgeving zoals een koelkast of vrieskist die in een schuur staat. Er kan gevaar ontstaan als de aarding van zo’n apparaat niet in orde is. Het apparaat kan dan onder stroom komen te staan zonder dat dit leidt tot uitschakeling van de installatieautomaat. In dat geval biedt de aardlekschakelaar extra veiligheid. Zo schakelt de aardlekschakelaar al uit bij een kleine lekstroom. Er staat dan geen spanning meer op het apparaat en u kunt het zonder gevaar aanraken.

Inbraakbeveiliging

Dat iemand ongevraagd uw pand of woning kan betreden is een onaangenaam idee. MAS Elektro biedt diverse mogelijkheden om uw pand of woning hiertegen te beveiligen. Denk hierbij aan camera’s, detectoren, alarmsystemen of toegangscontrole. U krijgt van te voren duidelijk advies, we geven u uitgebreide instructies over de geïnstalleerde apparatuur en zorgen ervoor dat u uw pand of woning in de gaten kunt houden vanaf bijvoorbeeld uw computer, smartphone of tablet.

Datanetwerken

Zonder dat we er erg in hebben gebruiken we de hele dag door allerlei vormen van digitale communicatie zoals telefonie en internet. Dit is niet meer weg te denken uit onze dagelijkse manier van leven. Een datanetwerk dat voldoet aan de meest recente maatstaven is daarbij onmisbaar. En het moet natuurlijk ook alle informatie snel en moeiteloos kunnen verwerken. Samen met u maken we hiervoor een plan en bekijken we de mogelijkheden bij u op locatie.

Camerabewaking

Door middel van camerabewaking kunt u uw pand of woning altijd nauwlettend in de gaten houden. En mocht er onverhoopt wel een poging tot inbraak gedaan zijn, dan heeft u de mogelijkheid om de camerabeelden achteraf terug te kijken. Camerabewaking kan onderdeel zijn van een uitgebreid beveiligingsplan wat we samen met u zullen opstellen. We adviseren wat de beste strategische plaatsen zijn voor het plaatsen van de camera’s en zorgen ervoor dat u altijd en overal beschikking heeft tot deze beelden via bijvoorbeeld uw smartphone.

Domotica​

De tijd van een simpele conventionele elektro technische installatie in vrijstaande woonhuizen is voorbij. De wensen van de klant worden groter en systemen vaak complexer. Om het comfort te verhogen moet hier dus naar de juiste oplossingen gezocht worden. Koppelen van systemen zoals koelen en verwarmen, deurvideo, schakelen en dimmen verlichting, inbraaksignaleringsinstallatie, etc. is dan ook goed mogelijk met een op maat gemaakt domotica systeem. Met één druk op de knop is de juiste lichtsfeer in te stellen, gordijnen te sluiten en het juiste klimaat in te stellen. Bij koppeling met de alarm installatie wordt de gehele verlichting binnen en buiten aan geschakeld bij bv inbraak signalering, maar ook eventueel een simulatie programma bij inschakelen alarm installatie. Het geheel is bedienbaar via een fraai vormgegeven touchpaneel , alsmede smartphones en/of tablets.

Elektricien Rotterdam,Elektricien Rotterdam Zuid, Elektricien Kralingen, Elektricien overschieElektricien SchiebroekElektricien HoogvlietElektricien Spijkenisse,
Elektricien SchiedamElektricien, VlaardingenElektricien RhoonElektricien PoortugaalElektricien Barendrecht
Elektricien ZwijndrechtElektricien Hendrik ido AmbachtElektricien PapendrechtElektricien DordrechtElektricien ‘s-GravendeelElektricien PuttershoekElektricien MijnsheerenlandElektricien HeinenoordElektricien Oud-BeijerlandElektricien Nieuw-BeijerlandElektricien HekelingenElektricien SimonshavenElektricien ZuidlandElektricien AbbenbroekElektricien GeervlietElektricien HeenvlietElektricien ZwartewaalElektricien VierpoldersElektricien Brielle, Elektricien RozenburgElektricien MaassluisElektricien MaaslandElektricien MaasdijkElektricien De LierElektricien SchipluidenElektricien Den HoornElektricien DelftElektricien DelfgauwElektricien BodegravenElektricien PijnackerElektricien Berkel en RodenrijsElektricien BergschenhoekElektricien ZevenkampElektricien HillegersbergElektricien HeerjansdamElektricien ZestienhovenElektricien SchoonouwenElektricien KoolwijkElektricien BergambachtElektricien Krimpen aan den IJsselElektricien Capelle aan den IJsselElektricien Ouderkerk aan den IJsselElektricien LekkerkerkElektricien Nieuw LekkerlandElektricien Oud AlblasElektricien SliedrechtElektricien ’s GravendeelElektricien MaasdamElektricien ‘s GravenzandeElektricien BoskoopElektricien Brielle, Elektricien BleiswijkElektricien Barendrecht, Elektriciens Arkel,