Onze elektriciens kunt voor u Licht en kracht installaties ten behoeve van utiliteitsprojecten, fabrieksinstallaties, renovaties, verlichtings installaties zowel binnen als buiten, in het algemeen alle elektrische werkzaamheden zoals: bedrijfshallen, kantoren, supermarkten en winkel ketens
U kunt bij M.A.S. Elektro terecht voor reparatie en herstel van defecte onderdelen van uw elektriciteit net.

Heeft u dringend een elektricien nodig die uw problemen met elektriciteit oplost ? Onze lijnen staan 24 uur per dag, zeven dagen per week voor u open. Ook voor niet dringende zaken staat de elektricien uit Rotterdam graag voor u klaar. Denk bijvoorbeeld aan onderhoud aan uw elektriciteit of het aanleggen van nieuwe bedrading.
Daar naast is het mogelijk om elektra aan te laten leggen, bijvoorbeeld als u uw huis uitbreid met een extra stopcontact, zolder of aanbouw.
In sommige gevallen kan het nodig zijn om de meterkast te vervangen, bijvoorbeeld als u een zeer verouderde groepenkast heeft.
Ook voor het aanleggen of ombouwen van een meterkast kan M.A.S. Elektro   u uitstekend van dienst zijn.

Elektricien 24 uur per dag, 7 dagen ( 24uurs-Storingsdienst ) ook in de week.  Hulp bij alle noodgevallen in en rondom uw huis of bedrijf!